010 - 4777823 info@laurensnivard.nl

Historie

In 2001 is Laurens & Nivard opgericht met als doel bedrijven en organisaties te ondersteunen op het gebied van IT. Door in de jaren klein maar persoonlijk, flexibel en doeltreffend te blijven, hebben we al vele tientallen organisaties verder geholpen met hun IT vraagstukken.

We hebben inmiddels onze sporen verdiend met implementatie- en transitie trajecten, ad-interim invulling van IT- beheer en management functies en adviestrajecten voor zowel MKB als grootzakelijke organisaties.

 

Speerpunten

  • Liefde voor IT: Elke medewerker van Laurens & NIvard is een IT-er in hart en nieren. Vanuit die basis wordt met passie en daadkracht resultaat opgeleverd. Elke specialist ontwikkelt zich constant verder bij Laurens & Nivard. Hiermee is up-to-date  en adequate kennis en ervaring gegarandeerd;
  • Persoonlijke aanpak: IT is net als uw kleding of woonkamer: Het moet goed werken en goed voelen. Door te doorgronden wat uw situatie is, welke uitdagingen er liggen en welke emotie er rondom heerst, maken we samen een inschatting van de benodigde interacties;
  • Alleen resultaat telt: Niet het werk dat verzet wordt is leidend, maar het gezamenlijk besproken resultaat. In combinatie met de persoonlijke aanpak zorgen we voor het zo snel mogelijk leveren van zichtbaar en passend resultaat. Korte iteraties, nauwe afstemming en samenwerking maken onze trajecten effectief en naar uw tevredenheid.

Wilt u sparren over uw situatie, probleem of uitdaging? Neem gerust contact op. We staan voor u klaar om mee te denken en mogelijk in actie te komen.