010 - 4777823 info@laurensnivard.nl

Onze producten en diensten:

Het Secure Cloud Platform

Evenwicht tussen Degelijke veiligheid en de flexibiliteit van Cloud computing

juni 2018 – Veel organisaties stoeien ermee: Wel of niet naar de Cloud. Primaire twistpunt is veelal de veiligheid. Bijna dagelijks hoor je het op de radio: Vertrouwelijke data gestolen uit een systeem of omgeving welke aan het internet gekoppeld is. Naar onze mening een nachtmerrie voor elke organisatie. Laurens & Nivard IT Services B.V. heeft hier de oplossing voor bedacht: Het Secure Cloud Platform

Wat is het: Kort gezegd is het een Cloudoplossing welke doormiddel van een samengesteld pakket aan beveiligingsmiddelen in zowel virtuele, softwarematige als fysieke vorm welke samen zorgen voor een degelijk en veilig ICT platform voor uw organisatie. Deze is snel en flexibel schaalbaar en voorzien is van hoogfrequente backup in de cloud en op verzoek parallel hieraan een backup op een fysiek apparaat op kantoor.

Geschikt voor bijna elke organisatie: Veel filialen, enkele grote vestigingen, veel medewerkers onderweg of thuis, het is allemaal mogelijk zonder grote aanpassingen, lange doorlooptijden of enorme investeringen. Binnen 1 tot 4 weken is het Secure Cloud Platform voor uw organisatie in te richten en live te brengen.

Geen grote investeringen vooraf: Door in het Secure Cloud Platform grotendeels gebruik te maken van diensten en virtuele / softwareproducten, is er geen grote investering vooraf nodig in een serverpark en infrastructuur, maar worden maandelijks de kosten in rekening gebracht.

Migratie van uw huidige omgeving is veelal geen probleem: De opgebouwde data, zoals mailboxen, bestanden en databases zijn vaak de basis van de organisatie. Een vloeiende migratie van uw oude omgeving is daarom van groot belang. Laurens & Nivard IT Services B.V. heeft hier veel ervaring in opgedaan en hier een degelijke aanpak voor ontwikkeld: Uw IT omgeving blijft werken terwijl wij de migratie naar het Secure Cloud Platformverzorgen.

Heldere afspraken over service en onderhoud: Omdat juist bij het gebruik van de omgeving er soms ondersteuning gewenst is en de omgeving up-to-date moet blijven, hebben wij een simpele en heldere set aan dienstverlening samengesteld welke aangepast kan worden aan uw wensen en voorspelbaar is in kwaliteit en kosten. Hiermee blijft uw Secure Cloud Platform uw verwachtingen overtreffen, ook als deze al wat maanden in gebruik is

IT Dienstverlening

U houdt focus op uw business, wij op uw IT

Steeds meer organisaties worstelen met IT. Het leidt hen af van hun doel, vinden het complex en moeilijk samen op te pakken met hun ‘core business’.

Wij bieden hiervoor een volledige IT oplossing op maat. Op basis van de geuite behoeften, rand- en succesvoorwaarden bouwen wij voor uw organisatie een IT omgeving en beheren deze volledig. Zo kunt u focussen op uw expertise, en wordt u maximaal gefaciliteerd op het gebied van IT.

Interim Expertise en IT Management

Als resultaat moet tellen in plaats van ‘passen op de winkel’

De hedendaagse complexe IT materie vraagt kennis van en ervaring met IT configuraties, technologiën en oplossingen maar ook een goede visie op IT die past bij uw organisatie.

Op zowel infrastructuur, server als technisch applicatiegebied hebben we veel uitvoerende en coördinerende expertise in huis of binnen ons netwerk.  Onze medewerkers zijn allemaal voorzien van certificering, ruime ervaring en zijn bovenal communicatief tactisch en vaardig.

Op IT management gebied kunnen wij zowel op mid-level- als op C level niveau uw organisatie faciliteren op interim basis. Met veel ‘harde’ IT kennis, een enorme dosis ervaring bij vele profit en non-profit organisaties en een scherpe, objectieve en opbouwende aanpak, helpen we IT binnen uw organisatie een missie, visie en strategie te vormen en deze succesvol ten uitvoer te brengen.

IT Advies

Wij leggen de vinger snel en vakkundig op ‘ de zere plek’ en geven u concreet uitvoerbaar advies om deze op te lossen

Zijn de IT kosten binnen uw organisatie wel marktconform? Is de gekozen infrastructuur wel zo handig en veilig?  Is uw IT omgeving wel bestand tegen grote calamiteiten? Allemaal vragen die binnen elke organisatie wel spelen.

Vanuit een stevige basiskennis en ervaring helpen we u graag de antwoorden te geven op deze vragen en te voorzien van toepasbaar advies. We stoppen dan niet, ook de implementatie van het gegeven advies verzorgen we dan graag voor u.