Terug
Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Met 6.000 medewerkers en zo’n 2.000 vrijwilligers die ruim 5.600 cliënten met een verstandelijke beperking ondersteunen, is Ipse de Bruggen een organisatie van formaat. Luc van Wijk, manager informatievoorziening, vertelt over de samenwerking met Laurens & Nivard.

Ipse de Bruggen

Luc van Wijk, manager informatievoorziening

“Laurens & Nivard begrijpt wat het betekent als de IT het in de zorg niet doet”

Luc van Wijk: “We zijn een organisatie met een sociaal karakter en werken graag samen met partijen die daar bij passen. De samenwerking met Laurens & Nivard gaat al jaren terug en begon met een advies over de inrichting van onze netwerkinfrastructuur. Ook houden ze dat netwerk op dagelijks niveau operationeel. Dat is belangrijk want zonder IT kunnen de medewerkers op onze 375 locaties hun werk niet of nauwelijks doen. Zo is er bijvoorbeeld onlangs een cliëntvolgsysteem uitgerold waarin alles staat wat medewerkers over cliënten moeten weten. Dat stelt hen in staat de juiste zorg te verlenen die iedere individuele cliënt nodig heeft.”

Informele doeners

“Het mooie van Laurens & Nivard is dat de IT’ers die er werken, echte doeners zijn. Ze denken met je mee, doen suggesties en zijn ook nog eens lekker informeel. Mijn gesprekspartner is directeur Martijn Goudzwaard, die ook infrastructuur specialist is. Omdat hij zelf meeloopt bij projecten, weet hij uit de eerste hand hoe het bij ons werkt. Dat maakt de samenwerking persoonlijk en ik denk dat dat hun kracht is. Vrijwel alle leveranciers roepen dat ze partner willen zijn, maar geven daar lang niet altijd inhoud aan. Laurens & Nivard doet dat wel; ze weten waarover ze praten, kennen onze plannen en houden hun kennis over IT up to date. Het is heel fijn om met zulke IT’ers samen te werken!”

Meer ervaringen van klanten

Op zoek naar een professionele IT-partner?

Ons partnerschap begint met een kennismaking. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bel 085 – 822 06 00
IMG-6098_1500px
LAV-3995_1500px
We werken onder andere voor