Terug
Klantcase

NPM Capital

Als investeringsmaatschappij verstrekt NPM Capital risicodragend kapitaal aan bedrijven waarmee ze kunnen doorgroeien naar een volgende fase van ontwikkeling. IT security is prioriteit voor NPM en IT-manager Tim Ligtvoet vertelt waarom hij Laurens & Nivard ziet als betrouwbare partner.

npm capital

Tim Ligtvoet, IT-manager

“Vertrouwen faciliteert de communicatie”

Tim Ligtvoet: “Downtime en cyber security zijn voor ons de prioriteiten. Er lopen veel boefjes buiten die op allerlei manieren proberen om toegang tot onze systemen te krijgen. We willen bijblijven bij alle ontwikkelingen op het gebied van security en maken graag gebruik van de diensten van Laurens & Nivard. Zij zijn goed op de hoogte en handelen proactief bij bijvoorbeeld vreemde inlogpogingen of devices die een veiligheidsrisico opleveren. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en vertrouwen faciliteert de communicatie. We zien hen echt als onze partner.”

Persoonlijke relatie

“Dat partnerschap blijkt ook wel uit het feit dat consultant Martijn Goudzwaard nauw betrokken is bij pentesten en externe audits. De wisselwerking is bijzonder en Martijn lost op wat opgelost moet worden. Die betrokkenheid bij NPM is echt de toegevoegde waarde. Laurens & Nivard geeft vertrouwen, begrijpt de klant en bekijkt vanuit ons perspectief wat nodig is. De producten en diensten die daar bij horen, kun je natuurlijk overal kopen. Maar met de manier waarop ze een persoonlijke en professionele relatie met ons opbouwen, onderscheiden ze zich van de rest.”

Ervaringen van klanten

Op zoek naar een professionele IT-partner?

Ons partnerschap begint met een kennismaking. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Bel 085 – 822 06 00
IMG-6098_1500px
LAV-3995_1500px