Terug
Klantcase

Stone

Bij STONE, een organisatie voor interim-management en consultancy, staat ‘vrienden maken’ centraal en is de betrokkenheid bij klanten en kandidaten groot. Directeur Peter Caljé vertelt waarom Laurens & Nivard prima bij die cultuur past.

306540232_410253111217941_1200242764471686570_n

Peter Caljé, directeur

"We willen niets overhaast doen en bij Laurens & Nivard begrijpen ze dat"

“We groeien en gingen daarom op zoek naar een club die zich in ons kan verplaatsen en die de weg naar een meer professionele en bijpassende IT-omgeving met ons wil afleggen. We willen niets overhaast doen en bij Laurens & Nivard begrijpen ze dat. Uit een quick scan bleek dat er op het gebied van veiligheid serieuze verbeteringen mogelijk waren. We werken bij STONE met privacygevoelige informatie, dus ons gebouw, de IT en ieders werkplek moet eigenlijk een soort kluis zijn. We hebben nieuwe routers aangeschaft en daarmee ook een betere firewall én een betere virusscanner. Ook verkennen we nu samen de ‘toekomstbestendige werkplek’.”

De regie houden

“Als bedrijf willen we zelf de regie houden en niet volledig afhankelijk zijn van de mensen bij Laurens & Nivard. De samenwerking moet groeien. Ik kan zeggen dat het aardige jongens zijn die technisch vakbekwaam zijn en met wie je aan onze bar ook een gezellig biertje kunt drinken. Als je de referenties leest, dan wordt hun vakbekwaamheid bevestigd, maar ze hebben net als wij duizenden concurrenten. Laurens & Nivard onderscheidt zich dus niet met hun technische kennis, maar wel met de manier waarop ze met ons als klant omgaan. Ze willen vaart maken en zijn flink gedreven, maar niet hijgerig en dat vind ik belangrijk. Het is een IT-bedrijf dat heel goed bij ons en onze cultuur past.”

Meer ervaringen van klanten

Op zoek naar een professionele IT-partner?

Ons partnerschap begint met een kennismaking. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

IMG-6098_1500px
LAV-3995_1500px
We werken onder andere voor