Terug

Ervaren IT-engineer

IMG-6072_1500px - Den

Ben jij al een aantal jaar werkzaam als IT-engineer? Haal jij voldoening uit het ontwerpen, inrichten, beveiligen en beheren van complexe omgevingen? Werk je graag samen in een team van specialisten om tot de perfecte netwerkomgeving te komen? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe collega!

Wat ga ik doen?

Als ervaren IT-engineer bij jij hét aanspreekpunt voor alle technische uitdagingen binnen ons team. Je installeert en configureert alle soorten fysieke en virtuele servers, zowel on-premise als in bijv. Azure op basis van een door jou gemaakt ontwerp en plan. Deze heb je in de voorbereiding afgestemd op de functionele wensen en eisen van de opdrachtgever en besproken met je collega’s die zich ontfermen over de infrastructuur. Dit doe je voor zowel ons eigen Secure Cloud Platform als voor verschillende opdrachtgevers voor wie wij hybride en complexe omgevingen beheren.

Wat wordt er van mij verwacht?

Wij verwachten dat je minimaal een afgeronde MBO-opleiding hebt (HBO is een pre) en in het bezit bent van een rijbewijs. Je hebt ook minimaal 5 jaar ervaring met het beheren van (complexe) omgevingen. Je bent communicatief sterk en vriendelijk in de omgang. Overleg met medespecialisten gaat je goed af en je weet de klantwens te vertalen naar een solide en veilig netwerkontwerp. Je werkt nauwkeurig en je spreekt en schrijft goed Nederlands. Tevens heb je meerdere certificaten en heb je brede ervaring met VM’s, AD, Azure, Office365, Storage en Security .

Wat bieden we jou?

  • Een fulltime functie
  • Een vast contract
  • Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een auto van de zaak
  • Een ruim opleidingsbudget voor je persoonlijke ontwikkeling en het behalen van relevante certificeringen
  • Hybride werken
  • Ook niet onbelangrijk: een hecht en ambitieus team en regelmatig een bedrijfsuitje

Klinkt goed! Wat moet ik doen?

Als je meer wilt weten over de vacature dan kun je bellen met Vincent Windhorst op 06 – 83 71 46 19. Of stuur meteen je cv met motivatie naar v.windhorst@laurensnivard.nl.

vincent windhorst
Deel deze vacature