Terug

Recruiter / accountmanager IT

Wij zoeken een enthousiaste collega die met ons mee wil bouwen aan de nieuwe afdeling Recruitment.

Wij hebben een erg leuk team dat bestaat uit gedreven en ambitieuze IT'ers. Wij richten ons op de zakelijke markt. Met name op het gebied van Azure, netwerkinfrastructuren, kantoorautomatisering en servicedesk. Onze zusteronderneming richt zich primair op het invullen van interimposities. Onze IT'ers werken voor kortere en langere periodes aan uiteenlopende opdrachten.

IT'en doen wij best goed en we willen graag nóg meer goede IT'ers toevoegen aan de teams. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken.

MicrosoftTeams-image (1)

Wie ben jij?

Jij hebt al enige jaren ervaring in het recruiten van IT'ers en jij kunt ons helpen met het positioneren van deze nieuwe functie in onze organisatie. Samen met jou willen we een succesvolle afdeling Recruitment gaan opzetten waarin jij een team om je heen gaat opzetten. Jij weet de juiste mensen te benaderen en begeleidt het hele proces van selectie tot het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst. Je bent creatief in je oplossingen en bekend met de verschillende wervingskanalen die je op de juiste manier weet in te zetten.

Naast recruitment heb je affiniteit en/of ervaring met accountmanagement. Met jouw communicatieskills ga jij deze vacaturetekst straks nog veel aantrekkelijker maken…

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een zeer veelzijdige functie met veel vrijheid en autonomie. Focus op het recruiten van gekwalificeerd personeel, zodat we onze opdrachtgevers dagelijks van de beste ondersteuning kunnen voorzien. Anderzijds door focus op het werven van jonge, gedreven IT-ers die wij ruime opleidingsmogelijkheden bieden. Zo kunnen zij zich verder ontwikkelen en specialiseren. Tijdens uitdagende interimopdrachten kunnen zij al hun kennis direct in de praktijk toepassen.

En natuurlijk:

  • Een vast contract
  • Een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Aantrekkelijke bonusregeling
  • Pensioenpremie, 100% vergoed
  • Een auto van de zaak
  • Een ruim opleidingsbudget voor je persoonlijke ontwikkeling
  • Flexibel en hybride werken
  • Ook niet onbelangrijk: een hecht en ambitieus team en regelmatig bedrijfsuitjes

Klinkt goed! Wat moet ik doen?

Als je meer wilt weten over de vacature dan kun je bellen met Vincent Windhorst op 06 – 83 71 46 19. Of stuur meteen je cv met motivatie naar v.windhorst@laurensnivard.nl.

vincent windhorst
Deel deze vacature